De vertaling van uw strategie in een goed ICT-concept is uiteindelijk bepalend voor uw succes

 

Uw organisatie wil vooruit; optimaal profiteren van de technologische ontwikkelingen. Met welke van deze middelen brengt u uw strategie nu en in de toekomst effectief in praktijk? Wat zijn de mogelijkheden en consequenties?

Rekker IT ondersteunt u in het creëren van overzicht en het maken van de juiste beslissing1. Dit dankzij heldere visie en jarenlange praktijkervaring in uiteenlopende branches.

 

Consultancy-trajecten:

·         Definitiestudies;

·         Analyses van processen en informatiestromen;

·         Applicatie- / leverancierskeuze;

·         Implementatietrajecten;

·         Interface-ontwerp;

·         Logistieke concepten.

 

Niet de techniek zorgt voor rendement, maar de afstemming van techniek op mensen

 

ICT met toegevoegde waarde vraagt niet alleen om een concept dat op elke taak berekend is; minstens zo belangrijk is een perfecte afstemming op de uiteindelijke gebruiker. Immers, eenvoudiger en prettiger werken verhoogt de productiviteit en het rendement. Dat geeft uw organisatie de meerwaarde die noodzakelijk is om voorop te lopen in uw markt.

Rekker IT geeft inspirerend sturing / leiding aan uw ICT-project. Kernwoorden zijn commitment1, realisme, woorden, maar vooral ook daden.

 

Projecten t.b.v.:

·         Selectie;

·         Ontwerp;

·         Realisatie

·         Implementatie van ICT-oplossingen.

 

Kennis van techniek essentieel? Wat denkt u van communicatieve vaardigheden?

 

Voor het realiseren van maatwerk ICT-oplossingen zijn specialisten noodzakelijk: software-ontwikkelaars die hun vakgebied als geen ander verstaan. Maar kennen zij ook uw vakgebied? Spreken zij uw taal?

 

Rekker IT combineert kennis van uw markt en zijn uitdagingen met optimale kennis van de ontwikkelhulpmiddelen. Deze mix staat garant voor oplossingen die uw organisatie1 daadwerkelijk vooruit helpen.

 

Realisatie / software-ontwikkeling:

·         Opstellen van functionele en technische ontwerpen, testplannen en gebruikershandleidingen;

·         Ontwikkelen van (deel-) systemen in o.a. Progress, ABAP, Delphi, Acces.

 

---------------------

1 Ons logo staat voor sturing (een kompas), commitment (vergadertafel met stoelen voor efficiënt overleg) en samenwerking (een tandwiel). Rekker IT realiseert dit voor u met consultancy, projectleiding en software-ontwikkeling.